aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολλά τα ζόρια για Λαουτάρο Ρινάλντι

Πολλά τα ζόρια για Λαουτάρο Ρινάλντι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ήταν που ήταν δύσκολη η περίπτωση του Λαουτάρο Ρινάλντι, γίνεται ακόμα δυσκολότερη με την εμπλοκή κι άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

Ήδη στον χορό βρίσκονταν από χθες η Τραπεζούντα και ο Παναθηναϊκός, ενώ προστέθηκε τώρα και η Σιόν. Μάλιστα οι απολαβές που προσφέρουν και οι τρεις ομάδες στον Αργεντινό επιθετικό είναι καλύτερες από αυτές του ΑΠΟΕΛ.

Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί των γαλαζοκίτρινων είναι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα μπόνους που του προσφέρουν σε ενδεχόμενο πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το θέμα με τον 22χρονο Αργεντινό πάντως δεν έχει κλείσει και στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει. Την ίδια στιγμή ωστόσο αναζητούν και υπαλλακτικές λύσεις γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουν τόσο η περίπτωση του Ρινάλντι όσο και του Ιφράν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ