aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠλατύς: «Παίζαμε με παίκτη περισσότερο»

Πλατύς: «Παίζαμε με παίκτη περισσότερο»

Ο προπονήτης του ΑΠΟΕΛ στο Φούτσαλ, Γιώργος Πλατύς μίλησε στον Active (107.4 και 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου και στους επόμενους στόχους της ομάδας.

Για την κατάκτηση του Τίτλου: «Μετά τον πρόωρο τελικό στον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια, θέλαμε να δείξουμε ότι ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο, κάτι που έγινε. Δεν έχει να κάνει με την Ομόνοια, έχει να κάνει σαν ΑΠΟΕΛ, δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο που ήταν στόχος μας και γι αυτό ήταν πιο σημαντικός ο στόχος του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο και την ψυχολογία: «Παίζαμε με παίκτη περισσότερο, ήταν ο 6ος παίκτης και φάνηκε ιδιαίτερα τι στιγμή που η Ομόνοια προσπάθησε να μειώσει μας βοήθησε να ανακάμψουμε και να κερδίσουμε με διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από τη νίκη, κάνοντας το μπρέικ, δεν δικαιούμασταν να δώσουμε δικαιώματα στην Ομόνοια να κάνει το 2-1. Φάνηκε από την αρχή ότι οι παίκτες θα έδιναν τα πάντα και τα κατάφεραν».

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας: «Δοκιμάσαμε δύο φορές να μπούμε στους 16 αλλά δεν τα καταφέραμε, είναι ένας στόχος η Ευρώπη. Σαν ΑΠΟΕΛ είμαστε υπόχρεοι να πρωταγωνιστούμε και στην Ευρώπη. Τις προηγούμενες δύο φορές ήμασταν άτυχοι, την πρώτη φόρα ήμασταν και άπειροι, ενώ την δεύτερη ήταν καθαρά θέμα συγκυριών. Πλέον έχουμε την εμπειρία και πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ