aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιστεύουν (πάρα πολύ) στην ανατροπή οι Τσέχοι

Πιστεύουν (πάρα πολύ) στην ανατροπή οι Τσέχοι

Ως ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ για την ομάδα του ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι. «Ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρη ομάδα με πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη. Όμως όταν τους βάλαμε πίεση στο πρώτο παιχνίδι, βρήκαμε τους χώρους. Δεν πιστεύω ότι ο αντίπαλος θα έρθει εδώ για να παίξει αμυντικά», επισήμανε ο 55χρονος Τσέχος προπονητής της Σλάβια Πράγας στη συνέντευξη Τύπου.

«Το παιχνίδι από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει παίκτης στο γήπεδο που θα αρχίσει άσχημα και θα κάνει λάθος στην αρχή του αγώνα. Έχουμε έμπειρους παίκτες που κατά το παρελθόν κατάφεραν ν’ ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε στην αυτοπεποίθηση των παικτών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για την πίεση που δέχεται η ομάδα του από το σύνολο του Τύπου της Τσεχίας, ο κόουτς της Σλάβια έριξε την ακόλουθη ατάκα: «Δεν πίνω αλκοόλ και δεν παίρνω χάπια οπότε μπορώ να το χειριστώ». Ακολούθως στάθηκε στη σημασία που θα διαδραματίσουν οι φίλοι της ομάδας: «Πιστεύουμε ότι μαζί με τον κόσμο θα φτιάξουμε τέτοια ατμόσφαιρα ώστε ο αντίπαλος θα υποπέσει σε λάθη».

Όσον αφορά στο περιστατικό με τον Άλτιντοπ, ο προπονητής της Σλάβια το… προσπέρασε, λέγοντας πως, «είναι έμπειρος παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας». Προανήγγειλε στη συνέχεια την επιστροφή του Ντάνι στο αρχικό σχήμα, σημειώνοντας ότι «είναι έμπειρος και βρίσκεται στη Σλάβια για αγώνες όπως αυτόν με τον ΑΠΟΕΛ».

Ανέφερε πως είναι σχεδόν πανέτοιμος για να μπει στη μάχη (στο πρώτο ματς δεν αγωνίσθηκε), ενώ στη διάθεσή του βρίσκονται και οι Χρομάντα, Σικόρα που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες.

«Δεν το πιστεύουμε για τον Ντελί»

Οι αμυντικές αδυναμίες των Τσέχων στον πρώτο αγώνα ήταν εμφανείς, με μία εκ των βασικότερων αιτιών να έγκειται στην απουσία του Ιβοριανού Σιμόν Ντέλι, ο οποίος ήταν το τελευταίο δεκαήμερο είναι τραυματίας. Ο ηγέτης της οπισθοφυλακής της Σλάβια, πιθανότητα να μην ενισχύσει την ομάδα του ούτε στο σημερινό παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής του. «Έχουμε ακόμα μια μικρή ελπίδα για τον Ντέλι αν και δεν το πιστεύουμε», σχολίασε ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ