aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος πενταετίας στην Κοπεγχάγη! (pic/video)

Πιέρος πενταετίας στην Κοπεγχάγη! (pic/video)

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου από τον ΑΠΟΕΛ για 5 χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι Δανοί στην ιστοσελίδα τους παραθέτουν τα στατιστικά του Κύπριου επιθετικού στη φετινή σεζόν και φιλοξενούν δηλώσεις του προπονητή Στάλε Σολμπάκεν, του τεχνικού διευθυντή Αντρές Χόρσχολτ, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Στάλε Σολμπάκεν: Βρήκαμε έναν επιθετικό που έχει το σωστό αγωνιστικό προφίλ και ταιριάζει στην Κοπεγχάγη. Έχει σωματικά προσόντα για να αντεπεξέλθει σε διεθνές επίπεδο, είναι πολύ εργατικός και όλα αυτά τα στοιχεία τα συνδυάζει με το σκοράρισμα. Έρχεται με διεθνή εμπειρία και από έναν κορυφαίο σύλλογο και απέδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Τα πήγε πολύ καλα στους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, εργάστηκε σκληρά και τα κατάφερε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αποκτήσαμε τον Πιέρο και ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί του και να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αντρές Χόρσχολτ: Δεν είναι μυστικό ότι μάλλον θα πωλήσουμε έναν επιθετικό μας σε ομάδα του εξωτερικού το καλοκαίρι. Όμως, η απόκτηση του Πιέρου είναι σημάδι πως θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και στη νέα σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο εξωτερικό. Έτσι είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε όποτε είναι αναγκαίο και αυτό κάναμε με τον Πιέρο. Η Κοπεγχάγη έχει πολύ καλό όνομα σε διεθνές επίπεδο και είναι ένας ελκυστικός σύλλογος για να κάνει ένας ποδοσφαιριστής ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Και η απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου είναι άλλη μία απόδειξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ