aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Περίπλοκο το θέμα με Μοράις, γιατί...»

Πετρίδης: «Περίπλοκο το θέμα με Μοράις, γιατί…»

Φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του «ΑCTIVE» και την εκπομπή «Passing Game» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Οι “υποτιθέμενοι” φιλικοί πρόεδροι και ο προπονητοφαγάς»

Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» ανέφερε πως τις επόμενες μέρες θα τελειώσει θετικά το ζήτημα παραμονής του Αλωνεύτη, ενώ τόνισε την πρόθεση της διοίκησης για ανανέωση συμβολαίου με τον Μοράις, υπογραμμίζοντας πως έχει ψηλό συμβόλαιο και χρειάζεται καλή θέληση και συνεργασία ούτως ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία των διοικούντων για παραμονή του στον «Αρχάγγελο» και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στον Active!

«Είναι περίπλοκο θέμα γιατί έχει αρκετά ψηλό συμβόλαιο. Θα πρέπει να δείξουμε καλή θέληση και οι δύο πλευρές. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον Μοράις στον ΑΠΟΕΛ, όμως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Αναγνωρίζουμε τι πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και με καλή θέληση και συνεργασία μπορεί να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ. Αναχώρησε για την πατρίδα του, είμαστε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, μέχρι εκεί που μας επιτρέπουν τα δεδομένα μας, για να παραμείνει ο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ γι’ άλλο ένα χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ