aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Οι “υποτιθέμενοι” φιλικοί πρόεδροι και ο προπονητοφαγάς»

Πετρίδης: «Οι “υποτιθέμενοι” φιλικοί πρόεδροι και ο προπονητοφαγάς»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Passing Game» στον Active και απάντησε στους επικριτές του για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι η εικόνα του ματς ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση έκλεισε τα στόματα αυτών που έλεγαν διάφορα πριν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στον Active!

«Χάσαμε βαθμούς από “υποτιθέμενους” φιλικούς προέδρους και σωματεία του ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι νόμιζαν ότι άλλες ομάδες θα μας χαρίζονταν. Δεν είναι έτσι κύριοι. Με το σπαθί μας, την αξιοπρέπεια και την αξία μας, πήραμε αυτό το πρωτάθλημα όπως και τα τελευταία πέντε. Όσον αφορά το ματς με την Ανόρθωση, ξέραμε από πριν πολύ καλά ότι έρχονται στο ματς για να κάνουν τη ζημιά, να αγωνιστούν με όλο το πάθος για αυτούς αλλά και για τη αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου και πολύ καλά έκαναν. Έτυχε να χάνουμε, όμως καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ με όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες και στεφθήκαμε πρωταθλητές», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Περίπλοκο το θέμα με Μοράις, γιατί…»

Και συνέχισε: «Αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και το πιο αγχωτικό. Είχαμε 3-4 ομάδες που με την έναρξη των πλέι οφ πάλευαν για το πρωτάθλημα, ενώ τις προηγούμενες πέντε χρονιές ήμασταν εμείς και ακόμη μια ομάδα που πάλευαν το τίτλο. Επίσης, από πολύ νωρίς έξι βασικοί μας παίκτες αναγκαστήκαν να μπουν στο χειρουργείο. Και τρίτο και πιο σημαντικό, μετά το τέλος του β’ γύρου είχαμε και την απώλεια των φιλάθλων που μας δίνουν τεράστια δυναμική. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε κάποια αποτελέσματα που μας στοίχισαν, είχαμε τις αλλαγές προπονητών που κάποιοι με κατηγορούν προπονητοφαγά, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σαν διοίκηση ζούμε από κοντά την ομάδα και ξέρουμε πότε θα πρέπει να γίνονται αλλαγές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ