Πετρίδης: «Ο προβληματισμός μας για το ιδιόκτητο γήπεδο»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, μεταξύ άλλων στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή «Passing Game» στον Active, αναφέρθηκε και στο όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, που είναι η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι οι πυλώνες τις επιτυχίας της ομάδας είναι το αγωνιστικό, το οικονομικό και οι υποδομές. «Έχουμε δείξει σαν διοίκηση τα τελευταία χρόνια και στους τρεις πυλώνες ότι υλοποιούμε το πλάνο που έχουμε βάλει», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Οι σκέψεις που με διακατείχαν μετά το 80’ με την Ανόρθωση…»

Ακολούθως εξήγησε έναν – ένας τους πυλώνες: «Οικονομικά ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα και αυτό προσπαθούμε να διασφαλίζουμε κάθε εκάστοτε επόμενη χρονιά σε περίπτωση που έρθει μια απώλεια, γιατί θα έρθει μια μέρα η απώλεια του πρωταθλήματος και η απώλεια της Ευρώπης, να μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να λειτουργήσει οικονομικά», είπε για τα οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός ο Πετρίδης για Νατέλ, Καζού και αποχωρήσεις!

Και συνέχισε για τις υποδομές: «Μιλούν από μόνες τους. Μπαίνουμε τις επόμενες 8-10 μέρες σε ένα έργο, του προπονητικού κέντρου και αλλά και των γραφείων της εταιρείας, που είναι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα και όχι μόνο. Τολμώ να πω πως λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να έχουν τέτοια κέντρα και θα το δείτε στην παρουσίασή του. Προχωρούμε και ήδη έχουμε υλοποιήσει και τις εγκαταστάσεις στις ακαδημίες. Και προχωρούμε και ελπίζω να έχουμε πολύ σύντομα το τελικό πλάνο απόφασης για την υλοποίηση του ονείρου του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, που είναι το ιδιόκτητο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στον Active!

Θέλω να πιστεύω ότι πριν να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν θα είμαστε πολύ συγκεκριμένοι για το τι χρειάζεται να επιβιώσει ένα γήπεδο. Γιατί δεν είναι μόνο να το χτίσεις του γήπεδο. Είναι και να το λειτουργείς και να το συντηρείς. Αυτό είναι που μας προβληματίζει μέχρι στιγμής. Είμαστε σε επικοινωνία με γερμανική εταιρεία η οποία έχει καλέσει μια επιτροπή για επίσκεψη σε 1-2 γήπεδα που έχει κάνει τελευταίως στην Ευρώπη και πολύ σύντομα θα φύγει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ. Η Εταιρεία αυτή αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου όλη την διαδικασία ανέγερσης, σχεδιασμός και λειτουργία του γηπέδου και είμαστε πάρα πολύ κοντά να υπογράψουμε μαζί τους. Όμως δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια και στο τέλος να μην κάνουμε τίποτα. Προτιμάμε να πάρουμε την απόφαση και μετά να το ανακοινώσουμε».

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Οι “υποτιθέμενοι” φιλικοί πρόεδροι και ο προπονητοφαγάς»

Κλείνοντας ανέφερε για το αγωνιστικό: «Ο τρίτος πυλώνας είναι ο αγωνιστικός. Νομίζω τα αποτελέσματα των τελευταίων έξι χρόνων μιλούν από μόνα τους. Άρα θεωρώ αυτή την πενταετία της διοίκησης αρκετά πετυχημένη».

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Περίπλοκο το θέμα με Μοράις, γιατί…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ