aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠασάς στα Γιάννινα ο Παπαφώτης!

Πασάς στα Γιάννινα ο Παπαφώτης!

Μετά τον Μάριο Αντωνιάδη που θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμος να μετακομίσει στη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον εξελίξιμο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπαφώτη, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας Κ-21, ο οποίος έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να διαγράψει μια πολύ καλή καριέρα. Χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε στην Κύπρο και είχε μια συνάντηση με την πλευρά του Παπαφώτη, δίνοντας τη διαβεβαίωση πως ο νεαρός θα πάρει τις ευκαιρίες που ζητά στη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Ελλάδας ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Του μετέφερε το μήνυμα πως στην ομάδα πιστεύουν σε αυτόν, θα πάρει συμβόλαιο δύο ετών και πάνω, θα του δοθεί αρκετός χρόνος συμμετοχής στην ανδρική ομάδα και γιατί όχι, ακολούθως να ανοίξει τα φτερά του σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο.  Αυτό που ζητεί και ο 21χρονος, δηλαδή.

Το συμβόλαιο του Παπαφώτη με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει τέλος του μήνα. Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων έχει γίνει μια πρόταση στον παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλα δύο χρόνια, που προβλέπει μια αύξηση των απολαβών του. Δεν μιλάμε για κανένα μεγάλο ποσό… Yπάρχει η υποσημείωση πως υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να δοθεί με τη  μορφή δανεισμού στον Οθέλλο ή στην ΑΕΖ ή στην Καρμιώτισσα. Γι’ αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ