aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρελθόν ο Καβενάγκι

Παρελθόν ο Καβενάγκι

Ο Φερνάντο Καβενάγκι αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ! Ο Αργεντινός άσος ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκίτρινους, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ σεβάστηκε την επιθυμία του έμπειρου στράικερ και έκανε αποδεκτό το αίτημά του. Ο «Κάβε» θα αναχωρήσει μεταβεί ξανά στη Βαρκελώνη εντός ημερών και εκεί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Σημειώνουμε ότι ο Αργεντινός διατηρούσε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και για τη νέα σεζόν. Ο «Καβε-γκόλ», αποχωρεί από την πρωτευουσιάνικη ομάδα με 19 γκολ στο ενεργητικό του.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ και ο ποδοσφαιριστής Φερνάντο Καβενάγκι ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ως γνωστό η συνεργασία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017. Όμως, η απόφαση του ποδοσφαιριστή να προχωρήσει άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο και το γεγονός ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλος και δεν αναμένεται να είναι αγωνιστικά έτοιμος πιο νωρίς από τους οκτώ μήνες, φέρνει δυστυχώς την κοινή απόφαση των δύο πλευρών να τερματίσουν την μεταξύ τους συνεργασία από σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας και καταλήγει:

«Επιθυμούμε ως ΑΠΟΕΛ να ευχαριστήσουμε θερμά τον Καβενάγκι για αυτή την 8μηνη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε για να βρίσκεται αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ εντός στόχων. Ο Καβενάγκι είναι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η μεταξύ μας συνεργασία αποτέλεσε τιμή για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ