aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα να γίνει αφεντικό ο ΑΠΟΕΛ

Ώρα να γίνει αφεντικό ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να υπερκεράσει το (υψηλό) εμπόδιο του Απόλλωνα και να γίνει αυτός το αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου, εξυπακούεται ότι επιβάλλεται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στον τομέα ψυχολογία. Ο Γιώργος Δώνης παίρνει εδώ και μέρες τα μέτρα, θέλοντας προφανώς να κερδίσει την παρτίδα.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί λένε την αλήθεια στον ΑΠΟΕΛ…

Πρόκειται για ένα 90λεπτο κομβικής σημασίας όσον αφορά στη συνέχεια και δη στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα πιστώσει τους τρεις βαθμούς στο ταμείο αντλεί αυτομάτως επιπρόσθετη δυναμική και στον ΑΠΟΕΛ προσδοκούν, ασφαλώς, ότι αυτοί θα πανηγυρίσουν στο στάδιο της Λεμεσού μια σημαντική επιτυχία που θα τους φέρει εκ νέου στην κορυφή και στο +3 από τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τράττος σφυρίζει στο Τσίρειο!

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, επιβάλλεται να αντιδράσουν δυναμικά. Κάτι που έπραξαν κατά το τρέχον πρωτάθλημα. Με καρδιά πρωταθλητή, βρήκαν τον τρόπο να «απαντήσουν» όταν αγωνίζονταν υπό έντονη πίεση, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το «διπλό» επί του αυριανού αντιπάλου στον δεύτερο γύρο. Αυτή, παρεμπιπτόντως, είναι και η μοναδική ήττα που δέχθηκε ο Απόλλων έως τώρα και πιστεύουν στον ΑΠΟΕΛ ότι έφτασε η ώρα να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους, ενισχύοντας τις πιθανότητες της διατήρησης των κεκτημένων για έκτη συναπτή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλουμε να κρίνονται αποτελέσματα από λάθος διαιτητικές αποφάσεις»

Η διοίκηση ήταν και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πιστεύουν στις δυνατότητες του συνόλου και αισιοδοξούν πως η ομάδα τους θα βρει τον τρόπο για να δραπετεύσει από το Τσίρειο με τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας έτσι στους 70.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ