Αξιολόγηση, προγραμματισμός, οργάνωση και εκτέλεση

Η αξιολόγηση, ο σωστός προγραμματισμός, η οργάνωση και η εκτέλεση της προπόνησης αποτελεί μια βασική διαδικασία για την καθοδήγηση και την βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης, που για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να διεξάγεται πάνω σε επιστημονικές βάσεις.

Με αυτό τον στόχο ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει και φέτος, την συνεργασία που είχε και στα προηγούμενα χρόνια με το (ΚΑΕΚ) Κέντρο Αθλητιατρικών Ερευνών Κύπρου, για την επιστημονική στήριξη και παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του, ώστε να βοηθήσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην ορθή καθοδήγηση του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν και με βάση τα αποτελέσματα θα καταρτιστούν εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του κάθε ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αν χρειαστεί στην πορεία θα γίνουν και άλλες εξετάσεις κατά τη διάρκεια φιλικών αγώνων και στην προπόνηση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία, όλη την επιστημονική ομάδα του ΚΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Κέντρου δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη, ο οποίος βρίσκεται πάντα σε στενή επικοινωνία με την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο της, έτοιμος για να παράσχει οποιαδήποτε επιστημονική βοήθεια χρειαστεί, με πρωταρχικό στόχο την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και προπονητικής κατάστασης της ομάδας μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 apoel
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ