aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Όι, ο Μοράις εν ηξέρει μάππα» (video)

«Όι, ο Μοράις εν ηξέρει μάππα» (video)

Στο γήπεδο θα τους έχετε δει να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Είναι οι τύποι που θέλουν να βγάλουν πρώτοι συμπεράσματα. Παρακολουθούν μπάλα χρόνια τώρα και το μάτι τους κόβει ή, τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν.

Θα τρέξουν να πάνε στην πρώτη προπόνηση, στο πρώτο φιλικό, στο πρώτο επίσημο ματς για να σχηματίσουν άποψη με το καλημέρα. Και φυσικά, η γνώμη τους είναι κάθετη και δεν σηκώνει αμφισβήτηση…

Έναν τέτοιον εντοπίσαμε τυχαία. Αναζητώντας στο διαδίκτυο βίντεο για τον Νούνο Μοράις, με αφορμή το προηγούμενο ρεπορτάζ του Ανδρέα Μαύρου (Το εκπληκτικό 93,3% του Νούνο Μοράις), βρήκαμε στο Youtube την πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2007.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ στις φήμες για μη υπογραφή του Μπαλταζάρ

Ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ο Πορτογάλος μέσος ενώπιον των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Καλείται μέσω του μικροφώνου, το ονοματεπώνυμό γίνεται τραγούδι και αρχίζει τα τσαλιμάκια με την μπάλα. Τότε, στο 23ο δευτερόλεπτο του βίντεο, ακούγεται από την κερκίδα η ακόλουθη ατάκα: «Όι, εν ηξέρει μάππα, εν ηξέρει μάππα». Μιλάμε για τον… κουβά της χιλιετίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ