aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι «κόντρες» των «αιωνίων» άρχισαν για τα καλά!

Οι «κόντρες» των «αιωνίων» άρχισαν για τα καλά!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Είναι γεγονός πως οι «κόντρες» μεταξύ των «αιώνιων» μας έχουν λείψει. Και το λέμε με την καλή έννοια αφού μια δυνατή Ομόνοια και ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ κάνουν το πρωτάθλημα μας πιο ανταγωνιστικό.

Πλέον με την έλευση επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου φαίνεται πως τα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια θα έχουν πλέον έντονο χρώμα του παρελθόντος.

Και αναφερόμαστε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά αφού πλέον έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση των προηγούμενων χρόνων με τον Σταύρο Παπασταύρου στην προεδρία της Εταιρείας.

Αγωνιστικά παραμένει ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί η νέα Ομόνοια με τις πολλές μετεγγραφικές κινήσεις που έκανε.

Εξωαγωνιστικά όμως η αρχή έγινε με την ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος αφού μετά τον ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια προχώρησε σε βελτιωτικά έργα του προπονητικού της κέντρου κάτι που χρειαζόταν να γίνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Παράλληλα όμως η «κόντρα» των δύο στρέφεται και στο ιδιόκτητο γήπεδο.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ που έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Δήμο Λακατάμιας γα την αξιοποίηση του γηπέδου ώστε να φτιάξει το δικό του γήπεδο και οι «πράσινοι» της Λευκωσίας εξέφρασαν μέσω επιστολής την πρόθεση τους να αναλάβουν την αξιοποίηση του.

Παρόμοια κίνηση έκανε και στο παρελθόν η Ομόνοια όταν ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για το Μακάρειο για να αναλάβει την διαχείριση του και μπήκε εκ νέου σφήνα η Ομόνοια η οποία τόνισε επίσημα πως την ενδιαφέρει και αυτήν σε περίπτωση που ΚΟΑ θελήσει να το παραχωρήσει.

Τώρα ποιος θα βγει κερδισμένος στο θέμα του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας κανείς δεν ξέρει όμως φαίνεται πως πριν ακόμα το πρωτάθλημα οι «κόντρες» μεταξύ «αιωνίων» έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Και δεν είναι τυχαίο αυτό αφού μετά τα 6 σερί πρωταθλήματα του ΑΠΟΕΛ και τη νέα σελίδα που γύρισε η Ομόνοια με την έλευση Παπασταύρου οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην ανομβρία από πλευράς πρωταθλημάτων αφού τα 8 χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία κατάκτηση τους είναι πάρα πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ