aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO Xαραλάμπους... απαντά στον Ποταμίτη

O Xαραλάμπους… απαντά στον Ποταμίτη

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Goal, ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Χαραλάμπους, απέστειλε επιστολή, με την οποία… απαντά στα όσα καταλογίζονται ότι έκανε επί θητείας του η διοίκησή του.

Αναλυτικά:

“Εκ των προτέρων απολογούμαι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για το λόγο ότι θα προβώ σε ενέργεια στην οποία δεν έχω καταφύγει ποτέ μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά τα οποία έχω υπηρετήσει το σωματείο του ΑΠΟΕΛ.

Ο εξευτελισμός του σωματείου μας στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα, ο κόσμος χρειάζεται να μάθει την αλήθεια.

Είναι γελοίο ο κ. Ποταμίτης μετά από δυο μήνες που ανέλαβε την προεδρία του σωματείου του ΑΠΟΕΛ με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε να έρχεται να επικαλείται με ψευδείς αριθμούς χρέη για να καλύψει τις πιθανές αποτυχίες με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στα τμήματα μας μέχρι σήμερα (αποδυνάμωση της ομάδας φούτσαλ και μπάσκετ )!

Παρέλαβα χρέος €130.000 όταν ανέλαβα πρόεδρος και το άφησα στις €136.000 και οι οφειλές στο ΦΠΑ ήταν €180.000 και με τη βοήθεια της Eταιρείας ΑΠΟΕΛ μειώθηκαν στις €100.000. 

Οι αριθμοί που σας έχω αναφέρει παρουσιάστηκαν στην Γενική Συνέλευση κατά συνέπεια ο κ. Ποταμιτης ήταν πλήρως ενήμερος σχετικά με τα δεδομένα τα οποία επρόκειτο να αναλάβει.

Είναι λυπηρό που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες μετά και τα γραφόμενα του νομικού εκπροσώπου του σωματείου να εκτίθεται το ΑΠΟΕΛ μας στα μάτια του κόσμου.

Καλώ τον κ. Ποταμίτη και το συμβούλιό του αν δεν μπορούν να αναλάβουν αυτό το βαρύ φορτίο που λέγεται Σωματείο ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσουν.

Το βαρύ φορτίο κ. Ποταμίτη που είναι το σωματείο του ΑΠΟΕΛ το αναλαμβάνουμε με σκοπό να το σηκώσουμε στις πλάτες μας και να το αναδείξουμε, όχι όμως το ανάποδο. Με άλλα λόγια, αν δεν την αντέχατε, τι την πήρατε την προεδρία;

Τέλος, φιλικά σας συστήνω, όπως παραδειγματιστείτε από τη γελοιότητα των χειρισμών του νομικού σας συμβούλου και αποφύγετε τέτοιου είδους πράξεις στο μέλλον. Εξάλλου οι πράξεις, μιλάνε πιο δυνατά κι από τα λόγια τα ίδια“.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ