aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Θρύλος «γέννησε» ένα νέο αστέρι (pics)

Ο Θρύλος «γέννησε» ένα νέο αστέρι (pics)

Ένα νέο αστέρι γεννιέται από τα… σπλάχνα του ΑΠΟΕΛ όπως φαίνεται. Πρόκειται για τον Γιάννη Ανδρέου ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος εξτρέμ (παίζει και στις δύο επιθετικές πτέρυγες), αλλά και ως επιτελικός χαφ και μεγάλο το προσόν είναι η ταχύτητα, η υψηλή τεχνική του κατάρτιση, η οξυδέρκεια και η εκρηκτικότητά του στοιχεία δυσκολοέβρετα σε ποδοσφαιριστές της ηλικίας του.

Επίσης, ο Ανδρέου συγκαταλέγεται στους νεαρούς στους οποίους δόθηκε φέτος η μεγάλη ευκαιρία να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία. Στα 15 του διακρίθηκε και βραβεύτηκε στις ετήσιες βραβεύσεις της ΚΟΠ τη σεζόν 2014-15 ως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος U15, ενώ στη λήξασα σεζόν, ο 17χρονος πλέον ταλαντούχος άσος πραγματοποίησε σπουδαία πορεία με την ομάδα U21 του ΑΠΟΕΛ με 26 συμμετοχές και 7 γκολ.

Πλέον όλοι στον ΑΠΟΕΛ αισιοδοξούν πως οι εμπειρίες που θα πάρει από τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί, έχοντας ως συμπαραστάτες τον Μάριο Μπέιν και τους πιο έμπειρους του παίκτες και η συνέχεια της πορείας του αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ