aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πρόδρομος πέρασε μηνύματα

Ο Πρόδρομος πέρασε μηνύματα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έχει απόλυτο δίκαιο ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος είπε μετά το τέλος του προχθεσινού ματς πως «είναι σημαντικό όταν δεν κάνεις καλό παιχνίδι να κερδίζεις». Το ότι όμως ήρθε η νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, όπως κι αν ήλθε, είναι το μοναδικό παρήγορο για τον ΑΠΟΕΛ. Προφανώς, ο Ελλαδίτης προπονητής θα γνωρίζει πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη συνέχεια για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί επάξια στα πόδια της και να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τη διατήρηση των σκήπτρων της.

Παν.Συ.Φι: «Ντροπή για τους δήθεν οπαδούς μας»

Είναι αλήθεια ότι σε παιχνίδια που δεν μπαίνει ο ΑΠΟΕΛ από την αρχή δυνατά, τραβά μεγάλο ζόρι ώστε να φτάσει στο ζητούμενο. Και με τη Νέα Σαλαμίνα, ξόδεψε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο και μετά έτρεχε για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Κυκλοφορούσε άσκοπα την μπάλα, οι παίκτες ήταν υποτονικοί και οι πλείστες επιλογές στο δεύτερο μισό του χώρο δράσης ήταν κακές. Μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνει τις προσδοκίες όλων στην ομάδα, προκαλώντας προβληματισμό.

Το πήρε πάνω του ο Ζαχίντ! (pics & video)

Έπρεπε να μείνουν πίσω στο σκορ οι γαλαζοκίτρινοι για να ταρακουνηθούν και να ξυπνήσουν. Πρόσθεσαν σβελτάδα, πείσμα, πάθος και ταχύτητα στις κινήσεις τους, φτάνοντας με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σε αδρές γραμμές, όμως, η απόδοση ήταν κάτω του αναμενομένου, ένα σκηνικό που δεν είδαμε πάντως για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Και εύλογα γεννιούνται ερωτηματικά όσον αφορά στο κατά πόσον θα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Ο Δώνης και οι παίκτες του καλούνται να βρουν τον τρόπο να αλλάξουν το σκηνικό γιατί το «καμπανάκι» ηχεί δυνατά.

Ήταν εκεί και ο Πρόδρομος

Τη βόλτα του από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θεώρησε σκόπιμο να κάνει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, ασφαλώς και δεν έμεινε σε αδρές γραμμές ικανοποιημένος από την απόδοση στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και έτσι, φρόντισε να δώσει το «παρών» του στην προπόνηση, περνώντας εμμέσως μηνύματα στους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ