aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Πετεβίνος για ΑΕΚ, Απόλλωνα, Εφραίμ και Βάτερμαν

Ο Πετεβίνος για ΑΕΚ, Απόλλωνα, Εφραίμ και Βάτερμαν

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game αναφέρθηκε στις απώλειες που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι κόντρα στην ΑΕΚ, την συνέχεια ενώ απάντησε με καυστικό τρόπο για τους Εφραίμ και Βάτερμαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε για πολλούς λόγους και ένας απ’ αυτούς είναι και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ που κράτησε το μηδέν. Κάποιες φορές δεν παίζεις καλά και κερδίζεις, κάποιες άλλες παίζεις και δεν τα καταφέρνεις. Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά δεν τα παρατάμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι όπως κάνουμε μέχρι τώρα και στο τέλος θα δούμε που θα μας βγάλει».

Για την διαχείριση που πρέπει να γίνει με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν απάντησε: «Δεν έχουμε να διαχειριστούμε κάτι την δεδομένη στιγμή. Δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένο ότι θα κερδίζεις πάντα. Αν αναφερόμαστε για τα βαθμολογικά δεδομένα, είμαστε στην 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, έχουμε ακόμα 8 αγώνες. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερα, θα πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε με την ΑΕΚ, αυτό που μας έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και την τύχη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρη ομάδα, ξέρει να διαχειριζόμαστε καταστάσεις, θα προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε την πρόκριση με τη Νέα Σαλαμίνα και να δούμε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και είναι σημαντικό είπε: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έρθει πάλι θα συζητάμε για το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αν αναφερόμαστε στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Απόλλωνα, το παιχνίδι δεν θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ρεαλιστής, πρέπει να βλέπεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι για να μπορείς να βελτιώνεσαι συνεχώς και να εκτιμάς σωστά τα δεδομένα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τι δεν κάναμε σωστά γιατί χθες είδαμε μια ΑΕΚ η οποία ήρθε στο ΓΣΠ για να παίξει κυρίως αμυντικά, δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και αυτό είναι δικαίωμα της να το κάνει. Από κει και πέρα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα που ακολουθεί. Δεν κοιτάζουμε τι κάνει ο αντίπαλος αλλά τι κάνουμε εμείς».

Για την αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ απάντησε: «Η πραγματικότητα εάν συγκρίνει κάποιος τον ΑΠΟΕΛ των τελευταίων αγωνιστικών, θα δει πως υπάρχει βελτίωση. Όμως αυτό που πρέπει να συνδυάζεται με τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να έχει η ομάδα ώστε να παίρνει και την ουσία και αυτό μας έλειψε κόντρα στην ΑΕΚ».

Για τους Βάτερμαν και Εφραίμ είπε: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν περιμένει κανένα. Έχουμε την συνήθεια στην Κύπρο να τονίζουμε πως αυτοί που απουσιάζουν είναι πολύ πιο σημαντικοί από αυτούς που αγωνίζονται και φέρνουν αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται είναι αυτοί που κερδίζουν και χάνουν. Το να περιμένεις πως θα έρθουν κάποιοι ως μεσσίες για να σε βοηθήσουν δεν ισχύει στο ποδόσφαιρο. Ο Εφραίμ και οΒάτερμαν όταν θα είναι έτοιμοι θα παλέψουν για την θέση τους».

Τέλος μίλησε και για την παρουσία του κόσμου: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία του κόσμου. Είχαμε 7200, αυξήθηκε μεν αλλά θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικές αποφάσεις για να μπορέσουμε να δούμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ