aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ιρανός φορ των 249 συμμετοχών και των 89 τερμάτων! (video)

Ο Ιρανός φορ των 249 συμμετοχών και των 89 τερμάτων! (video)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Σαν όνομα μπορεί να είναι άγνωστο στο Κυπριακό κοινό ωστόσο ο Reza Ghoochannejhad μόνο άγνωστος δεν είναι στην Ολλανδία.

Και αυτό γιατί ο 30χρονος Ιρανός επιθετικός από το 2005 βρίσκεται στην Ολλανδία, κατάφερε να γράψει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικής ομάδας των Οράνιε ωστόσο προτίμησε την Εθνική ομάδα του Ιράν για να αγωνιστεί σε επίπεδο Ανδρών.

Πρόκειται για ιδιαίτερα χαρισματικό επιθετικό τα στοιχεία τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικά. Με 249 συμμετοχές στις ομάδες που αγωνίστηκε και 89 τέρματα δεν μπορούν να θεωρηθούν και λίγα. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύονται οι εμφανίσεις αυτές και με 28 ασίστ.

Παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ιδιαίτερα ταχύς και εκρηκτικός και ο οποίος θα προσδώσει άλλη ποιότητα στην γραμμή κρούσης των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε Μουντιαλικό επιθετικό ο ΑΠΟΕΛ

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Χέρενφεϊν με την φανέλα της οποίας τα δύο τελευταία χρόνια σε 75 συμμετοχές κατάφερε να σκοράρει 32 γκολ στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε Σεντ Τροίντεν, Τσάρλτον, Σταντάρ Λιέγης ενώ πέρασε και από το Κουβέιτ.

Διαβάστε επίσης: Γερμανική σφυρίκτρα στο ΑΠΟΕΛ – Φλόρα

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός βρισκόταν με την Εθνική ομάδας της χώρας του στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ χωρίς όμως να γράψει συμμετοχή. Έχει όμως 44 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του σκοράροντας 16 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ