aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στο «Nicosia International Waterpolo Tournament»

Ο ΑΠΟΕΛ στο «Nicosia International Waterpolo Tournament»

Ο Κυπριακός Υγρός Στίβος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μοναδικό γεγονός που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί μας.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης “Nicosia International Waterpolo Tournament” είναι γεγονός με την συμμετοχή ομάδων από την Κύπρο, Ελλάδα και την Σερβία. Η Κυπριακή Υδατοσφαίριση έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και το ενδιαφέρον από νεαρούς αθλητές για το άθλημα είναι πρωτοφανές. Ως νησί, η Κύπρος έχει μεγάλη ανάγκη την ανάπτυξη αθλημάτων συνυφασμένα με το νερό και η Υδατοσφαίριση είναι ένα από αυτά που έχει λάβει μεγάλη ώθηση τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο Τουρνουά συμμετέχουν τρείς ομάδες από το εξωτερικό, η Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Οι ομάδες αυτές είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης και το Περιστέρι από την Ελλάδα και η VK Becej από την Σερβία.

Το τουρνουά έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, Φιλοξενούμενος στο “Nicosia International Waterpolo Tournament” θα είναι ο Προπονητής Υδατοσφαίρισης της Εθνικής Ελλάδος Νέων Αντρών, Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου.

Το Τουρνουά θα λάβει χώρα στις 2-5 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Χορηγοί του Τουρνουά είναι Δήμος Λευκωσίας, CYTAVISION, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, MICROSOFT, File Minders, Lanitis, Theofanides Optical House, Lotto

Χορηγός Φιλοξενίας: Semeli Hotel Αθλητικός

Υποστηρικτής: Αθλητική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ