aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον Μαρλόνε»

«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον Μαρλόνε»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στην ιστοσελίδα «Lance.com.br», υπάρχει ρεπορτάζ για την Κορίνθιανς στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις κάποιου ποδοσφαιριστή της βραζιλιάνικης ομάδας, ονόματι Ζόναθαν Μαρλόνε Αζεβέδο, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Το ρεπορτάζ συντάχθηκε μετά τον ψεσινό αγώνα της Κορίνθιανς με τη Βιτόρια (νίκησε 2-1) και ο Μαρλόνε πέτυχε γκολ με το οποίο ισοφάρισε το σκορ για την ομάδα του. Κληθείς σε κάποια στιγμή να μιλήσει για το μέλλον του, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως το όνομά του προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ.

Υποστήριξε επίσης πως οι πρωταθλητές ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και το ήξερε, αλλά δεν γνώριζε αν ο ΑΠΟΕΛ αποτάθηκε και στην Κορίνθιανς. «Κάποια πράγματα χρειάζονται σωστό timing και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από την ομάδα. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και στόχος μου είναι να μου έλθουν τα πράγματα όπως θέλω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαρλόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ