aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ άγνωστος «Χ» κι ο Μανούτσο

Ο άγνωστος «Χ» κι ο Μανούτσο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Έχουμε καταθέσει προτάσεις και περιμένουμε». Τάδη έφη Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις ενέργειες για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και δη την προσθήκη επιθετικού και αριστερού μπακ, αρκέστηκε στα απαραίτητα. Για να ακριβολογούμε, σε αυτά που ισχύουν από την περασμένη Παρασκευή.

Η κινητοποίηση πάντως τα τελευταία 24ωρα στον σύλλογο είναι έντονη, με τις συζητήσεις να βρίσκονται στο απόγειό τους. Μπήκαν στα πολύ βαθιά οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό με τους παίκτες που προκρίθηκαν από τους Τόζα Σάπουριτς και Τόμας Κρίστιανσεν, γι’ αυτό και υπάρχει η προσδοκία πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει ανακοίνωση. Ή και το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να επέλθει ναυάγιο στις συζητήσεις, προχωρώντας έτσι οι πρωταθλητές στις υπαλλακτικές λύσεις που έχουν ενώπιόν τους.

Η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης, μια θέση που έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, ιδιαιτέρως εάν θέλεις να… ψωνίσεις από το πάνω ράφι. Στον ποδοσφαιριστή (με ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα) που φιγουράρει πρώτος στη σχετική λίστα των γαλαζοκιτρίνων έγινε πρόταση και ασκείται πίεση προκειμένου να δώσει την απάντησή του σύντομα.

Βλέπετε, υπήρξαν επιλογές παικτών που ενώ αρχικώς παρουσιάζονταν πρόθυμοι να αποστείλουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο, έκαναν στροφή 180 μοιρών ζητώντας τη μια παράταση μετά την άλλη. Κάτι που εννοείται πως είχε προκαλέσει τον προβληματισμό.

Για τον Μανούτσο Γκονσάλβες, όνομα που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα μας, προκύπτει ενδιαφέρον, αλλά επί της παρούσης δεν φιγουράρει ως βασική επιλογή για την επιθετική γραμμή.

Με αυτό δεν σημαίνει πως διαγράφηκε η λύση του Αγκολέζου στράικερ, ο οποίος βρίσκεται στο περίμενε για την πρόταση από πλευράς των πρωταθλητών. Πληροί αρκετά από τα στοιχεία που τέθηκαν, τον γνωρίζει ο Κρίστιανσεν που έκρινε πως αποτελεί μια καλή επιλογή και επομένως, όλα τα ενδεχόμενα ήταν και παραμένουν ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ