aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτελατόρε: «Ήταν… βλακεία, αλλά πρέπει να επιστρέψω δυνατός»

Ντελατόρε: «Ήταν… βλακεία, αλλά πρέπει να επιστρέψω δυνατός»

Περιζήτητος είναι πλέον στην Βραζιλία ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην ιστοσελίδα torcedores.com της πατρίδας του για την πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων επί της Χάποελ Μπερ Σεβά, το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε στον πρώτο αγώνα με τον Ισραηλινούς και την αποβολή του.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο στην αρχή, βρεθήκαμε να χάνουμε. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης από ένα κόρνερ, κάτι που μας έδωσε ώθηση. Μετά ήρθε η ανατροπή. Τώρα, πάμε να περάσουμε το τελευταίο εμπόδιο πριν από τους Ομίλους», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός για τον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ και την κόκκινη που δέχθηκε, με τον Βραζιλιάνο να χαρακτηρίζει βλακεία (στην πραγματικότητα ο χαρακτηρισμός ήταν διαφορετικός και παραπέμπει στην… αγαπημένη λέξη όλων των Ελλήνων) την αποβολή του.

«Ήταν μ@λ@κία, αλλά το σημαντικό είναι να επιστρέψω τώρα, δυνατός και απόλυτα συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα να προκριθεί», επεσήμανε ο 26χρονος φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ