«Ευλογημένος και γεμάτος απο τρόπαια»

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Αντωνιάδης. Σήμερα ο αριστερός ακραίος αμυντικός μίλησε στο «Ράδιο Πρώτο» και ανέφερε ότι νιώθει ευλογημένος που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ.

Για τον Πανιώνιο: «Είμαι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Το μόνο που έχω να κάνω είναι δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Η χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Πανιώνιο. Είναι θαύμα που βγήκε στην Ευρώπη. Οι στόχοι είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη και ξανά Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ. Είμαι γεμάτος από τρόπαια. Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Φεύγω γεμάτος και χαρούμενος. Μόνο χαρές έζησα στον ΑΠΟΕΛ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όλους όσους συνεργάστηκα. Φεύγω με πολλές φιλίες και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

Για την Εθνική: «Είναι νέο ξεκίνημα στην Εθνική. Ο όμιλος μας είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά θα κυνηγήσουμε το όνειρο. Για μας είναι μεγάλος στόχος να διακριθούμε με την Εθνική. Την προηγούμενη διοργάνωση ήμασταν πολύ κοντά».