aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέος επίσημος υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ

Νέος επίσημος υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα πρώτα σε προτίμηση συμπληρώματα διατροφής στη Βρετανία, τα Vitabiotics. Η συνεργασία τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Vitabiotics, για πάνω από 45 χρόνια παράγει, αφοσιωμένη στην έρευνα, καινοτόμα προϊόντα για τη φροντίδα της υγείας. Σήμερα, η Vitabiotics είναι η Νο. 1 εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε 85 χώρες, με διεθνή έδρα στο Λονδίνο και δύο τοπικές έδρες σε ΗΠΑ (New York) και Ασία (Jakarta), διατηρώντας εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Κλειδί της επιτυχίας της Vitabiotics είναι η καινοτομία και η δυνατότητα να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα. Όλες οι σειρές προϊόντων ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Τα προϊόντα της Vitabiotics αναπτύσσονται από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας σε συνεργασία με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Έχει δημιουργήσει ένα μοναδικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, τα οποία αποτελούν φυσικές λύσεις για τη φροντίδα της υγείας, οι οποίες είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και σύμφωνες με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στην Κύπρο, η Vitabiotics αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του ομίλου MSJ και η γκάμα της περιλαμβάνει σειρές για διάφορες ανάγκες ανάμεσα στις οποίες οι Pregnacare, Menopace, Osteocare, Perfectil, Wellman, Wellwoman και άλλες.

H Vitabiotics, στηρίζει περήφανα ως Επίσημος Υποστηρικτής την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ και εύχεται στον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ κάθε επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ