aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜοράις: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Άντερλεχτ»

Μοράις: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Άντερλεχτ»

Ο Νούνο Μοράις είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος μίλησε στην UEFA σχετικά με την σημερινή κλήρωση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος έμπειρος μέσος του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος που η ομάδα του απέφυγε την Ρόμα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου σε τάξη ευρωπαϊκού τίτλου και τόνισε πως μπορούν οι γαλαζοκίτρινοι να ανταγωνιστούν την Άντερλεχτ.

«Στη φάση που είμαστε όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Εμείς θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα. Σίγουρα είναι καλό ότι αποφύγαμε Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο ομάδες που είναι φαβορί για το τρόπαιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με την κορυφαία ομάδα του Βελγίου:

«Σίγουρα μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Άντερλεχτ και το έχουμε αποδείξει ήδη με το ψεσινό αποτέλεσμα απέναντι την Μπιλμπάο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε που θα μας βρει η συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ