aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜεγάλη η «λίστα» της αναμονής στον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη η «λίστα» της αναμονής στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έκλεισε το θέμα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ με την πρόσληψη του Ολλανδού Μάριο Μπέιν, ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Νταβίδ Μπαράλ, ο οποίος άνοιξε το χορό των αποδεσμεύσεων, όμως, υπάρχουν και άλλα θέματα που αφορούν το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ομάδας και πρέπει να τρέξουν και άμεσα μάλιστα.

Μια, μια οι περιπτώσεις θα πρέπει ν’ αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ήδη ο Μπαράλ, όπως προαναφέραμε δεν συνεχίζει στους πρωταθλητές, ενώ και ο Γιάννης Γιαννιώτας με το μήνυμα που ανάρτησε πρόσφατα στο Instagram άφησε ξεκάθαρα να νοηθεί πως κουνά κι αυτός μαντίλι.

Λίγο-πολύ τα ίδια ισχύουν και με τον Σεντρίκ Γιαμπερέ, ο οποίος ήταν με δανεισμό στους γαλαζοκίτρινους, ενώ στην πόρτα εξόδου βρίσκεται και ο Ινιάκι Αστίθ. Στην αναμονή βρίσκεται και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τους γαλαζοκίτρινους. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο «captain» της ομάδας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αρχαγγέλου για έναν ακόμα χρόνο.

Η λίστα δεν τελειώνει με αυτούς τους πέντε, αφού ένα όνομα που συζητείται είναι και αυτό του Ιγκόρ ντε Καμάργκο, παρόλο που ο Βραζιλιάνος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Πολλά ερωτηματικά συνοδεύουν και τον Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ έδειξε ιδιαίτερη ευπάθεια στους τραυματισμούς. Όλα αυτά αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα των περιπτώσεων που βρίσκονται στο περίμενε, στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις ή και λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ