aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Με τους πορτοκαλί θα υπερασπιστούμε την έδρα μας»

«Με τους πορτοκαλί θα υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Να υπερασπιστεί την έδρα του και να αποκτήσει προβάδισμα στη σειρά απέναντι στην ΑΕΚ στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος φούτσαλ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα ξεκινήσει στις 19:00:

«Η ομάδα μας καλείται να κρατήσει απόρθητη για ακόμη μια φορά την έδρα της και να κάνει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά μετρούν οχτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αισιοδοξούν ότι απόψε θα σημειώσουν την πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής στη φετινή περίοδο.

Η ομάδα μας στην α’ φάση του πρωταθλήματος κέρδισε δυο φορές την ΑΕΚ (εντός και εκτός έδρας), αλλά αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, ειδικά στον εκτός έδρας αγώνα. Η συγκέντρωση και η σοβαρότητα σε όλο το 40λεπτο είναι δυο στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα, ήταν η επισήμανση του προπονητή μας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι φουτσαλιστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Μυλωνά. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ματέους ντα Σίλωα που αντικατέστησε τον τραυματία Ζενάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ