aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε το δάκτυλο στη σκανδάλη!

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε σε μια πάρα πολύ σημαντική εβδομάδα όσον αφορά στην υλοποίηση του περαιτέρω σχεδιασμού του για τη νέα χρονιά. Οι μετεγγραφικές εκκρεμότητες θα «τρέξουν» με γοργό ρυθμό καθώς πρόθεση είναι μέχρι το Σάββατο, ημέρα που η αποστολή θα ταξιδέψει στην Πολωνία ώστε να διανύσει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας, να έχουν ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα επιθετικός και αριστερός μπακ. Θέσεις που παρεμπιπτόντως βρίσκονται (εδώ και καιρό) στην… πρώτη γραμμή και εννοείται ότι οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι πρωταθλητές, λοιπόν, διανύουν μία εβδομάδα  που χαρακτηρίζεται κλειδί. Θα κυνηγήσουν αποφασιστικά τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, αισιοδοξώντας ότι οι ενέργειές τους θα φέρουν αποτέλεσμα. Έχουν εντοπιστεί οι ποδοσφαιριστές που με βάση την αξιολόγηση κρίθηκε ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά επειδή καθημερινώς προστίθενται ονόματα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Τόζα Σάπουριτς, σε συνεργασία με τον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν, δεν σταματούν το (καθημερινό) «κοσκίνισμα».

Γνωρίζουν, ασφαλώς, ότι ο χρόνος άρχισε πλέον να μετρά αντίστροφα, η πίεση αυξάνεται μέρα με τη μέρα και ως εκ τούτου δεν θα περιοριστούν στις αξιολογήσεις ή στις βολιδοσκοπήσεις προθέσεων. Ούτε και στο περίμενε, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση Μάριο Καμόρα. Θα γίνουν (νέες) προτάσεις και μάλιστα θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο λίγων ημερών για να ξεκαθαρίσει κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος επίτευξης συμφωνίας.

Αν και υπάρχει ο βασικός κορμός από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Δανός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη η ενίσχυση του συνόλου με ικανό επιθετικό που θα τραβήξει σε πρώτη φάση παρέα με τον Πιέρο Σωτηρίου το κουπί, αλλά και αριστερού μπακ που θα «δέσει» την αμυντική τετράδα.

Στο προπονητικό κέντρο Mistral Sport θα γίνει το βασικό κομμάτι της δουλειάς και σίγουρα ο εμβολιασμός των εν λόγω νέων προσώπων στο ρόστερ το συντομότερο δυνατό θα αποτελέσει θετικό παράγοντα στην προσπάθεια του Κρίστιανσεν να τους εμφυσήσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του. Ειδικά για τη θέση του στράικερ όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας θα κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ