aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε ισχυρό κίνητρο κόντρα στην Ανόρθωση

Με ισχυρό κίνητρο κόντρα στην Ανόρθωση

Στη Λάρνακα για δυο αποτελέσματα θα ταξιδέψει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 19:00. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει τη νίκη ή την ισοπαλία, ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια και θα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να τερματίσει στην 1η θέση. Φτάνει να φύγει αήττητος από τη Λάρνακα κόντρα στην Ανόρθωση. Το γεγονός ότι η ομάδα βολεύεται και με την ισοπαλία, σε καμία περίπτωση δεν αποπροσανατολίζει τους γαλαζοκίτρινους από το μοναδικό στόχο, τη νίκη.

Το τρίποντο θα είναι ότι καλύτερο, καθώς θα διευρύνει το νικηφόρο σερί σε έξι αγώνες και θα στείλει τον ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια με τη ψυχολογία στα ύψη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννου Μυλωνά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ