aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Mamma mia, ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε κατενάτσιο!

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν νομίζω να θυμούνται για πολύ καιρό όσοι είδαν το χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ. Φάσεις με το σταγονόμετρο στο πρώτο ημίχρονο και απλώς κάπως καλύτερα σε κάποια διαστήματα του δεύτερου ημιχρόνου. Εδώ που τα λέμε, αν θα πρέπει να θυμόμαστε κάτι είναι «τη νύχτα που ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε κατενάτσιο στο ΓΣΠ»!

Ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι προφανώς ενημερώθηκε για τα αμυντικά κενά των προηγούμενων ματς της σεζόν και δεν τον ένοιαξε διόλου να ρίξει στο γήπεδο τη νέα ομάδα του με σαφή πρόθεση να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το μηδέν παθητικό και να σκοράρει χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Δεν «πνίγηκε» ο Τραμετσάνι

Πέτυχε εν μέρει το εγχείρημα, αφού από τη μια δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι και από την άλλη έμειναν άσφαιροι. Το σίγουρο; Ο νεοφερμένος κόουτς έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να φέρει ξανά… αέρα πρωταθλητισμού στον Αρχάγγελο.

Όσο για την ΑΕΛ, ήταν προφανές ότι παρά την κατοχή που είχε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η περισσότερη έγνοια του προπονητή της, Ντούσαν Κέρκεζ, ήταν να μην πέσει στην ιταλική παγίδα. Γι’ αυτό και δεν είδαμε τους φιλοξενούμενους να επιτίθενται κατά κύματα. Αντιθέτως, όσο κυλούσε ο χρόνος και όσο άρχιζε να γίνεται πιο επιθετικός ο αντίπαλος, τόσο φαινόταν ότι είχε στο μυαλό του, πρωτίστως, να μην επιστρέψει ηττημένος στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ