aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακρής: Αινιγματικός, ίσως πικραμένος και… «πάρτε με τηλέφωνο»

Μακρής: Αινιγματικός, ίσως πικραμένος και… «πάρτε με τηλέφωνο»

Μετά από την απόφαση του Μπρούνο Μπαλταζάρ να μείνει εκτός αποστολής για το βασικό μέρος της προετοιμασίας στην Πολωνία και να παραχωρηθεί ως δανεικός, ο Ανδρέας Μακρής προέβη σε μία ανάρτησή του στο Instagram, η όποια περιέχει τον χαρακτηρισμό «αινιγματική» και φανερώνει πως ο Κύπριος επιθετικός ίσως να αισθάνεται πικραμένος.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να είναι σίγουρος ο Μπαλταζάρ με τους «κομμένους»!

Ο Μακρής ανάρτησε μία μαυρόασπρη φωτογραφία από ένα στιγμιότυπό του στο γήπεδο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, κάνοντας μία κίνηση με το χέρι τύπου «πάρτε με τηλέφωνο». Μάλιστα η ανάρτηση συνοδεύεται με μία φατσούλα (emoticon) που παραπέμπει στο ρήμα «διερωτώμαι» και δύο εικονίδια (ακουστικό τηλεφώνου και τηλέφωνο).

Διαβάστε επίσης: Τηλεφώνημα Δώνη σε Μακρή για Παναθηναϊκό, αλλά… (προς Ελλάδα)

Το τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό, μόνο ο ίδιος γνωρίζει με ακρίβεια, άντε και το στενό του περιβάλλον. Πάντως, ο Κύπριος επιθετικός, όπως έγινε γνωστό από χθες αξιολογεί επιλογές από την Ελλάδα. Ο Μακρής ξεκαθάρισε στη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη κυπριακή ομάδα και ότι θα εξετάσει τις επιλογές του για το εξωτερικό. Ήδη δύο ελληνικές ομάδες, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει από τη Γουόλσολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ