aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μάχη» Εφραίμ – Ζαχίντ και το κενό στην επίθεση

«Μάχη» Εφραίμ – Ζαχίντ και το κενό στην επίθεση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η  απουσία του Ντελατόρε από τον σημερινό αγώνα του ΓΣΠ είναι δεδομένη αφού ο Βραζιλιάνος είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε κόντρα στην Μπερ Σεβά στο Ισραήλ και τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει ήδη προετοιμάσει τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Με Νσούε ή Μιλάνοφ

Η απουσία επιθετικού αφού πέραν του Ντελατόρε και ο Ρεζά είναι εκτός πλάνων, ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει διάφορες σκέψεις όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Οι Τάαμαρι, Σάλαϊ και Ντε Βινσέντι έκαναν πολύ καλό αγώνα στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι και δύσκολα κάποιος εξ αυτών θα μείνει εκτός 11άδας με την μόνη θέση που εκκρεμεί να είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ξέρει τον τρόπο να παίρνει προκρίσεις…

Η μετατόπιση του Ντε Βινσέντι στην κορυφή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τους Ζαχίντ και Εφραίμ να είναι οι παίκτες που ουσιαστικά προβληματίζουν τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για το ποιος από τους δύο θα πάρει φανέλα βασικού.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά οι δυο τους με τον Ζαχίντ να έχει την δυνατότητα σαν επιθετικός μέσος να δώσει σημαντικές βοήθειες και ανασταλτικά αγωνιζόμενος στον κεντρικό διάδρομο.

Από την άλλη ο Εφραίμ με όπλο την εμπειρία και την ταχύτητα του μπορεί να δώσει περισσότερες  βοήθειες στα άκρα κάτι που ενδεχομένως να θελήσει να κάνει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Σάλαϊ θα βρεθεί στον κεντρικό διάδρομο παίζοντας περισσότερο σαν κρυφός επιθετικός.

Παρ’ όλα αυτά δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε εκτός 11άδας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα έναν εκ των Σάλαϊ ή Τάαμαρι και να δούμε Ζαχίντ και Εφραίμ στο αρχικό σχήμα με τον Κύπριο διεθνή να καλύπτει την θέση στα άκρα και τον Ζαχίντ να αναλάβει ρόλο οργανωτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ