aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚωστή: Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών

Κωστή: Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών

Τα κατάφερε το 2015, τα κατάφερε και το 2016. Λέτε να τα καταφέρει και τώρα; Ο λόγος για τον Γιώργο Κωστή, ως βοηθός προπονητής και συνεργάτης στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Την πρώτη φορά ο Ελλαδίτης τεχνικός ήταν «δίδυμο» με τον Μαντούκα (όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης έδειξε την πόρτα εξόδου στον Φινκ) και τη δεύτερη (είχε λυθεί η συνεργασία με τον Κετσπάγια) με τον Σατσιά.

Διαβάστε επίσης: Με τη συμβολή του Κωστή

Και στις δύο ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η διαφορά ωστόσο αυτή τη φορά έγκειται στο ότι οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στο -3 σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που οδηγούσαν την κούρσα και παρά τις όποιες απώλειες είχαν, στο τέλος η ομάδα έφτανε στην κατάκτηση του τίτλου. Ψηλώνει με άλλα λόγια ο βαθμός δυσκολίας για τον Ελλαδίτη τεχνικό, ο οποίος τις προηγούμενες δύο φορές έδειξε σαν έτοιμος από καιρό, όταν κλήθηκε να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης: Με Μπαλταζάρ και Κωστή μέχρι το τέλος της σεζόν

Αυτή λοιπόν θα είναι μια πρόκληση και για τον Γιώργο Κωστή, να τριτώσει το καλό με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου πρωταθλήματος. Κι αυτό χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η προσφορά και βοήθεια που προσφέρει από το πόστο που βρισκόταν μέχρι πρότινος ως μέλος του προπονητικού τιμ των γαλαζοκίτρινων. Το σίγουρο πάντως είναι πως από όποιο πόστο κι αν βρίσκεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Γιώργος Κωστή, παραμένει πάντα ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ