Κλείνει το deal με τον Καμόρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ακόμα πιο αισιόδοξα έγιναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο τα μηνύματα για τον Μάριο Καμόρα, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, βρίσκεται μιαν ανάσα από τον Αρχάγγελο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα όσα του πρότεινε ο ΑΠΟΕΛ και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη της Κλουζ, η οποία, όπως γράψαμε και χθες, βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γαλαζοκίτρινοι πρόσφεραν στον 29χρονο αμυντικό συμβόλαιο πολύ καλύτερο από τις 150.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται από τη ρουμανική ομάδα, το οποίο είναι διετούς διάρκειας, πρόταση που τον καλύπτει πλήρως. Με δεδομένη μάλιστα την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος δεν το πολυσκέφτηκε για να πει το «ναι».

Φαίνεται μάλιστα να ξεκαθαρίζει το τοπίο και με τους μάνατζερ που εκπροσωπούν τον ποδοσφαιριστή, και δεν αποκλείεται στα επόμενα εικοσιτετράωρα να προκύψει και ανακοίνωση. Στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο εξακολουθούν να μην λένε πολλά προτού ολοκληρωθεί η μετεγγραφή –πράγμα που κάνουν σε όλες τις περιπτώσεις.

Εκείνο που θεωρείται βέβαιο είναι πως ο Καμόρα (εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με τις ενδείξεις) θα ενσωματωθεί στην ομάδα πριν αυτή πετάξει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μαζί θα κλείσει ένα από τα δυο μεγάλα μετεγγραφικά κεφάλαια για τον ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα, με την έλευση του Κρίστιανσεν ο μετεγγραφικός σχεδιασμός αναμένεται πως θα «τρέξει» πλέον με πιο έντονους ρυθμούς με στόχο το μεγαλύτερό του μέρος να ολοκληρωθεί πριν η ομάδα πετάξει για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο «Μιστράλ».

Ανοικτό, βέβαια, εξακολουθεί να παραμένει και το θέμα του επιθετικού, ένας στόχος προς τον οποίο έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις και κρούσεις, με τους πρωταθλητές να περιμένουν απαντήσεις και να προετοιμάζονται για τα επόμενά τους βήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ