aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κάρφωμα» και ομοσπονδιακές αιχμές για τον Σάλαϊ

«Κάρφωμα» και ομοσπονδιακές αιχμές για τον Σάλαϊ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουγγαρίας, Τζόρτζ Λίκενς αναφέρθηκε για το μέλλον του Σαλάι στην εθνική ομάδα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, τους λόγους για τους οποίους ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ έμεινε εκτός της κλήσης του. Ανάμεσα σε άλλα, ο Λίκενς «καρφώνει» τον Ούγγρο νεαρό άσο και αφήνει να νοηθεί ότι ο Σάλαι παρίστανε τον τραυματία.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε: «Ως προπονητής μου αρέσει το παιχνίδι του, νομίζω ότι είναι καλός παίκτης. Δεν τον κάλεσα γιατί υπήρξε ένα περιστατικό στους U21 όπου ήταν τραυματίας όμως μερικές μέρες μετά αγωνίστηκε κανονικά με την ομάδα του. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Έκανε μια θετική δήλωση, και είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στην Εθνική, μου αρέσει αυτή η στάση του. Αν το κάνει, τότε θα τον καλέσω ανοικτά στην Εθνική ομάδα, θα του ανοίξω τον δρόμο στην Εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να είναι έξυπνος για να γίνει αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ