aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΉττα στο Μπακού για τον ΑΠΟΕΛ

Ήττα στο Μπακού για τον ΑΠΟΕΛ

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού έχασε στο Αζερμπαϊτζάν από τη Λοκομοτίβ Μπακού με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-19) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Challenge Cup ανδρών. Μπορεί οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα να ηττήθηκαν όμως έδειξαν ότι είναι ικανοί να κάνουν την ανατροπή στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο Λευκόθεο την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυνατά το ματς, όμως οι Αζέροι όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν τελικά στην κατάκτηση του πρώτο σετ. Πανομοιότυπη εξέλιξη είχαμε και στο δεύτερο σετ, με τον ΑΠΟΕΛ είναι εμφανώς βελτιωμένος και να παλεύει για την ισοφάριση σε 1-1, όμως οι Αζέροι είχαν πιο καθαρό μυαλό σε καθοριστικά σημεία κι έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, η Λοκομοτίβ πατούσε καλύτερα στην αρχή, με τον ΑΠΟΕΛ να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια και να προσπαθεί να μείνει κοντά στο σκορ. Ωστόσο, στο τέλος η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με σερί τριών 6-3, πήρε τη νίκη με 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ