aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΉταν η πιο όμορφη ημέρα φέτος για τον ΑΠΟΕΛ!

Ήταν η πιο όμορφη ημέρα φέτος για τον ΑΠΟΕΛ!

Η Κυριακή της 20ης Ιανουαρίου 2019, ήταν υπέροχη για τον ΑΠΟΕΛ. Ίσως η πιο όμορφη ημέρα φέτος για τους γαλαζοκίτρινους μέχρι στιγμής. Για την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, θα πει κανείς πως η επιτυχία (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο, ήταν απλά μία νίκη που ισοδυναμεί με τρεις βαθμούς. Όχι, είναι κάτι πολύ περισσότερο… Και αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου, διότι το όφελος ήταν μεγάλο.

Η μεστή απόδοση των γαλαζοκίτρινων οδήγησε στη νίκη, έστω και με πέναλτι. Μεστή από την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να παίξει φουλ επίθεση και πως μόνο με υπομονή θα έφθανε στο ζητούμενο.

Διαβάστε επίσης: Πάει… ενάντια στην εξαετία κυριαρχίας του ο ΑΠΟΕΛ

Όλα αυτά που είδαμε χθες με βάση την απόδοση του ΑΠΟΕΛ, δεν ήταν τυχαία από τον Τραμετσάνι και αναμένεται πως κάτι ανάλογο θα δούμε και στο μέλλον, καθώς για να διατηρηθεί η απόσταση ή και να αυξηθεί από τους βασικούς ανταγωνιστές των γαλαζοκίτρινων, θα χρειαστούν κυρίως αντοχές, υπομονή και διατήρηση της σοβαρότητας και της πειθαρχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ