aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙσόπαλος ο επαναληπτικός... ο ΑΠΟΕΛ στον ημιτελικό!

Ισόπαλος ο επαναληπτικός… ο ΑΠΟΕΛ στον ημιτελικό!

Όλα κρίθηκαν στο «Αμμόχωστος». Ο ΑΠΟΕΛ είχε καθαρίσει με το 3-0 που πέτυχε εκτός έδρας το εισιτήριο της πρόκρισης και ο επαναληπτικός ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Το 2-2 ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και τη Νέα Σαλαμίνα δεν αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον ΑΠΟΕΛ οποίος είχε την καθ’ ολική υπεροχή παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να πάρει και δεύτερη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους που στάθηκαν αξιοπρεπώς στον αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Ντε Καμάργκο από νωρίς και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ ωστόσο πήγε με το στενό 1-0 στο αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή των γαλαζοκιτρίνων δεν είχε αντίκρισμα αφού η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που σκόραρε και ανέτρεψε στο αποτέλεσμα με Μακρίεφ και Κυπριανού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να έρθει λίγο πριν το φινάλε ο Ντελατόρε να ισοφαρίσει σε 2-2 αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξαν την ομάδα τους οι δύο ομάδες δίνοντας ευκαιρίες και σε νεαρούς παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους όπως οι Στυλιανίδης και Ανδρέου από πλευράς ΑΠΟΕΛ και Κωστή, Σιαθιάς και Σεργίου από τη Νέα Σαλαμίνα.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Γκουτίνιο, Αντωνίου (74΄ Ανδρέου), Βούρος, Μερκής, Λάγο, Φαρίας (60΄ Στυλιανίδης), Σάλαι, Ορ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε, Ποτέ (60΄ Αλωνεύτης).

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίρεφ, Σεργίου, Κωστή, Μιντίκκης (78΄ Τιάγκο), Νταμάχου (58΄Νικόλα),  Παπαδόπουλος, Σιαθάς, Νουρ, Κυπριανού, Μακρίεφ, Πόλιανετς (46΄Ρέινολτς).

ΣΚΟΡΕΡΣ: 10′ Ντε Καμάργκο, 88΄ Ντελατόρε / 57΄ Μακρίεφ, 81΄ Κυπριανού (πεν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: ΣάλαϊΜιντίκκης, Σιαθάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: ΚΩΣΤΑΣ ΨΕΥΔΙΩΤΗΣ

Α’ Βοηθός Διαιτητής: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥ

Β’ Βοηθός Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Ε.

Τέταρτος Διαιτητής: ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΘΕΟΥΛΗ

Παρατηρητής: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ