aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙσιάκ Μπελφοντίλ το «φρέσκο» όνομα για τον ΑΠΟΕΛ

Ισιάκ Μπελφοντίλ το «φρέσκο» όνομα για τον ΑΠΟΕΛ

Οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ δεν μένουν στην περίπτωση Αΐλτον Αλμέιδα και έχουν ανοικτή γραμμή και με δύο, τρεις πολύ καλές άλλες περιπτώσεις. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε είναι και αυτό του Ορλάντο Σα, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης (γράφτηκε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), αφού θέλει να αποχωρήσει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρότι δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γαλαζοκίτρινοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό στους Ισραηλινούς και η περίπτωση θα προχωρήσει μόνο αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το «φρέσκο» όνομα που προστέθηκε στη λίστα και η περίπτωσή του είναι επίσης πολύ δύσκολη, είναι αυτή του διεθνούς Αλγερινού επιθετικού Ισιάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος ανήκει στην Μπανίγιας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Μπελφοντίλ είναι 24 χρονών και πολιτογραφημένος Γάλλος (αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας).

Αγωνίστηκε σε Λιόν, Πάρμα, Ίντερ, με τη χρηματιστηριακή του αξία να φθάνει τα 5,75 εκατομμύρια ευρώ το 2013, ποσό που πλήρωσε ο ιταλικός σύλλογος για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Πάρμα. Γίνεται αντιληπτό πως η περίπτωση του νεαρού διεθνούς είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού εκτός των άλλων έχει συμβόλαιο με την Μπανίγιας μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ