aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΉρθε στην Κύπρο, αλλά απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ

Ήρθε στην Κύπρο, αλλά απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ

Ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών της Εθνικής Βουλγαρίας στον χθεσινό αγώνα με την Εθνική Κύπρου, ο Νικολάι Μποντούροφ λίγο έλειψε να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ.

Τον Δεκέμβρη του 2016 ήρθε στην Κύπρο και πέρασε από δοκιμαστικά στον «Αρχάγγελο» με τον Τόμας Κρίστιανσεν να ανάβει «κόκκινο» στην απόκτηση του, καθώς ο Δανός έκρινε ότι ο Μπορτούροφ ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο 32χρονος πλέον, κεντρικός αμυντικός που είχε υπό την ευθύνη του το μαρκάρισμα του Πιέρου Σωτηρίου στον χθεσινό αγώνα, αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Λίγες μέρες μετά απ’ όταν αποχώρησε από τον «Αρχάγγελο» βρήκε «στέγη» στην Μίτζιλαντ, όπου έπαιξε ως δανεικός για ένα εξάμηνο καταγράφοντας 15 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι «νόμοι» του Τραμετσάνι στον «Αρχάγγελο»

Πιο κάτω το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy για τον Μποντούροφ

«Ήλθε, είδε και απήλθε ο Νικολάι Μποντούροφ. Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο μικροσκόπιο του Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά δεν έδειξε πως ήταν σε εκείνο το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που θα του εξασφάλιζε το διαβατήριο ένταξής του στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ.

Από την περασμένη Τρίτη αποχώρησε από το αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και πλέον θα αναζητήσει σε άλλη μέρη και άλλες πολιτείες τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ με έβαλε σε αμάξι με φιμέ τζάμια, στην Ομόνοια με έβγαλαν ξενύχτη»

Η αλήθεια είναι πως ο Μποντούροφ πιεζόταν, γι’ αυτό επέλεξε να έρθει στην Κύπρο για δοκιμαστικά σε ένα χρονικό σημείο που υπήρχαν δύο σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ και, μάλιστα, δεν υπήρχε η πολυτέλεια για να παίξει σε φιλικό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ