Είναι και το συμβόλαιο του Δώνη στη μέση

Κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λεχθεί οτιδήποτε...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μέσα σ’ όλα ένα θέμα που αργά ή γρήγορα θα απασχολήσει τη διοίκηση των γαλαζοκίτρινων είναι και το συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη. Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Ελλαδίτη τεχνικού εκπνέει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν και κάποια στιγμή θα πέσει στο τραπέζι και αυτό το ζήτημα.

Κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να λεχθεί οτιδήποτε. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία που θα έχει στους επόμενους μήνες η ομάδα. Χωρίς αμφιβολία, ο Δώνης έδωσε πολλά στον ΑΠΟΕΛ από τη μέρα της επιστροφής του στην ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δικό του έργο (όπως φυσικά οι πολύ καλές εμφανίσεις στους ομίλους και οι δύο ισοπαλίες με την Ντόρτμουντ), αλλά και οι προσθήκες των Ζαχίντ και Σάλαϊ που έγιναν και πρόσθεσαν ακόμα περισσότερη ποιότητα, πέρα από την επενδυτική αξία των δύο νεαρών, όπως αποδεικνύεται.

Το γεγονός εξάλλου πως οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν «restart», μετά την προβληματική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα, με τον Μάριο Μπέιν στον πάγκο, είναι ένα ακόμα «συν» για τον 48χρονο τεχνικό. Όλα αυτά βέβαια θα τεθούν επί τάπητος, όταν θα έρθει η ώρα για συζητήσεις, ανάλογα πάντα και με το πού θα βρίσκεται η ομάδα όταν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ