aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ζωάρα των «κομμένων»

Η ζωάρα των «κομμένων»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Λέχθηκαν και ειπώθηκαν αρκετά για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν προχώρησε τελικά στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Το εάν έπραξαν σωστά με βάση τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, ο χρόνος θα δώσει την πιο πειστική απάντηση.

Εκείνο, όμως, που αποτελούσε εδώ και τέσσερις μήνες αφετηρία ατέρμονων συζητήσεων και εν τέλει δεν δόθηκε ένα τέλος, αφορά στη συνεργασία των Σεμίρ Στίλιτς και Ματέους Πιατκόφσκι με τον σύλλογο. «Πάτησαν» στο συμβόλαιό τους που έχει χρονική ισχύ και στην τρέχουσα σεζόν, παριστάνοντας μέχρι στιγμής τους τουρίστες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Κάνουν αμφότεροι διακοπές και πληρώνονται από πάνω, αφού δεν ανιχνεύτηκε η χρυσή τομή για τερματισμό της συνεργασίας. Το εν λόγω σκηνικό θα συνεχιστεί, κάτι που προφανώς προκάλεσε και εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις. Αν δεν διαφοροποιηθεί κάτι, το συνολικό κόστος θα φτάσει για τον ΑΠΟΕΛ στις 500.000 ευρώ!

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο, όπως προαναφέραμε, αποτελεί πηγή άσκησης κριτικής προς τη διοίκηση. Χθες, για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Κρις Τριανταφυλλίδης, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Όταν θέλεις να πουλήσεις εμπόρευμα το βάζεις στη βιτρίνα, όχι στην αποθήκη. Τους Στίλιτς και Πιατκόφσκι τότε γιατί τους έβαλαν στην αποθήκη;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ