Έμεινε… πιστός ο Κρίστιανσεν

Πιστός στην τακτική του να μην αποκαλύπτει ούτε στην τελευταία προπόνηση τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα έμεινε γι’ άλλη μια φορά ο Τόμας Κρίστιανσεν. Οπότε τα ερωτηματικά θα απαντηθούν μία περίπου ώρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα του ΓΣΠ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν, δεξιά στην άμυνα θα κινείται ο Μιλάνοφ και στην αντίθετη πλευρά ο Λάγο έχει το προβάδισμα έναντι του Αλεξάνδρου.

Στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα αγωνιστούν δύο εκ των Μερκή, Γιαμπερέ και Αστίθ, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Πιο μπροστά ο Μοράις θα έχει ως παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Κάνιας (έτοιμος είναι και ο Βινίσιους), ενώ στις πτέρυγες τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Βάντερ.

Εάν ο Δανός τεχνικός επιλέξει να αγωνιστεί με δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης, τότε στην 11άδα θα είναι ο Σωτηρίου και ένας εκ των Μπαράλ, Ντε Καμάργκο. Σε διαφορετική περίπτωση θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπερτόλιο.

Ο Κρίστιανσεν, ασφαλώς, θα επιλέξει τους παίκτες που κρίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην τακτική που θεωρεί πιο σωστή, έχοντας παραλλήλως στον πάγκο εκείνες τις επιλογές για να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις εάν κάτι πάει στραβά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ