aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Δώνη στον Active

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Δώνη στον Active

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τον Δώνη και το ενδιαφέρον της Αλ-Αχλί (πατήστε εδώ): «Αυτό το οποίο έχει ενημερώνει τον πρόεδρο ο Γιώργος Δώνης είναι ότι προέκυψε κάποιο ενδιαφέρον, όχι κάποια επίσημη πρόταση. Επίσης ανέφερε στον πρόεδρο πως έχει ένα έργο να διατελέσει και αυτό είναι η προτεραιότητα του. Δεν υπάρχει καμία πρόταση».

Αν υπάρχει κάποιο ποσό στο συμβόλαιο του το οποίο αν κατατεθεί μπορεί να αποδεσμευτεί: «Όχι δεν έχει κάποιο ποσό στο συμβόλαιο του».

Για τον Εφραίμ: «Έκανε την θεραπεία του, επέστρεψε την Κυριακή, χθες πήγε προπόνηση και άρχισε την προοδευτική προπόνηση που θα ακολουθήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή: «Μας ενδιαφέρει και δεν έχουμε τίποτα δεδομένο. Μπορεί να κερδίσαμε με 2-0, όμως ήταν το πρώτο ημίχρονο. Αυτά τα αποτελέσματα είδαμε να ανατρέπονται σε ένα 90λεπτο. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και συνέπεια για να προχωρήσουμε. Ανεξαρτήτως της κλήρωσης, πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Θέλουμε νίκη, αν είναι δυνατόν με μηδέν παθητικό, και να πάμε στα προημιτελικά».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε εντυπωσιάσει, παρά το ότι δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Μας δινόταν η ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά για ακόμα μια φορά δεν το κάναμε. Αυτό το πράγμα θα πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Πρέπει να μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο και τέταρτο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όσο πάει το παιχνίδι με ένα γκολ διαφορά, θα φοβάσαι μέχρι το τέλος».

Για τα παράπονα που έχει η Ομόνοια (πατήστε εδώ): «Είχαμε και εμείς παράπονα. Δεν θα σχολιάσω τα παράπονα της Ομόνοιας. Δεν θέλουμε να οξύνουμε το κλίμα. Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι είναι άξιο απορίας, που η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση πριν το παιχνίδι για “ανθρώπινα λάθη”, και μετά να μιλά και “προκαθορισμένο αποτέλεσμα” (σ.σ. πατήστε εδώ). Νομίζω είναι πάρα πολύ σοβαρές οι καταγγελίες. Να τεκμηριώσει την θέση της. Σαν ΑΠΟΕΛ εκδώσαμε και εμείς ανακοίνωση (σ.σ. πατήστε εδώ). Υπάρχει λανθασμένη υπόδειξη οσφάιντ στον Σάλαϊ, και από εκεί και πέρα υπάρχει και η οριακή φάση στο γκολ της Ομόνοιας. Δεν είμαι εγώ υπόλογος για τα παράπονα της Ομόνοιας. Και όταν επικαλείσαι το fair play, πρέπει να το τηρείς. Μιλώ για την φάση του Μερκή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ