aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «σπεσιαλιτέ» του φορμαρισμένου Ζαχίντ

Η «σπεσιαλιτέ» του φορμαρισμένου Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Γκάγιας Ζαχίντ είχε πολύ καλή απόδοση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε ο ΑΠΟΕΛ να επικρατήσει του Ερμή με 2-1. Η αλήθεια είναι πως ο Πακιστανός με νορβηγική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής, πάει τις τελευταίες εβδομάδες από το καλό στο καλύτερο και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Στο ματς του περασμένου Σαββάτου, για παράδειγμα, μπορεί να μην πέτυχε το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν ο παίκτης που με εξαιρετική κίνηση πέρασε την κάθετη πάσα στον Ρόλαντ Σάλαϊ και ο Μαγυάρος με άπιαστο σουτ χάρισε τη νίκη στους γαλαζοκίτρινους.

Για τον Ζαχίντ ήταν η έκτη ασίστ στο τρέχον πρωτάθλημα και αποτελεί τον κορυφαίο για την ομάδα του στη σχετική κατηγορία, κάτι που λέει πάρα πολλά. Έδειξε στα έως τώρα παιχνίδια πως όταν κινείται στον άξονα είναι πολύ πιο δραστήριος παρά να αγωνίζεται στις πτέρυγες. Είναι μια θέση που του ταιριάζει καλύτερα και φροντίζει με την αγωνιστική παρουσία του να το αποδεικνύει.

Δεύτερος σε ασίστ είναι ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Αυτή που πέρασε στον Λορένζο Εμπεσίλιο από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ της ομάδας στο 5’ λεπτό, ήταν η τέταρτη για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Από εκεί και πέρα, μπορεί να έλειψε από πολλά παιχνίδια, αλλά ο Τόμι Ορ κατάφερε σε αυτά που έπαιξε να αφήσει σε ορισμένα εξ αυτών το στίγμα του. Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός μετρά τρεις ασίστ και από δύο οι Στάθης Αλωνεύτης, Μηνάς Αντωνίου. Από μία κατέγραψαν μέχρι στιγμής οι Ζίφκο Μιλάνοφ, Λορένσο Εμπεσίλιο, Πραξιτέλης Βούρος και Ρόλαντ Σάλαϊ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ