aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ προϋπόθεση της υπέρβασης

Η προϋπόθεση της υπέρβασης

Η όποια υπέρβαση θα πρέπει να γίνει για την μετεγγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να λάβει υπόψη τα όσα μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ ο ποδοσφαιριστής αλλά και την οικονομική παράμετρο της μετεγγραφής υποστηρίζει το οπαδικό σάιτ «apoel.net».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός κρατά το κλειδί όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γιαννιώτα και η προσπάθεια που γίνεται ήδη από πλευράς ΑΠΟΕΛ θα εξαρτηθεί από τη διάθεση και λογική των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας. Τα δεδομένα έχουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσει αφού ο παίκτης προσανατολίζεται να ζητήσει όπως παραχωρηθεί υπό μορφή ελευθέρας αφού κρίνει ότι είναι απίθανό να πάρει στο μέλλον τις ευκαιρίες που θέλει.

Η πλευρά μας από την άλλη είναι διαθετημένη να πληρώσει προκειμένου να κάνει δικό της Γιαννιώτα, αλλά ένα ποσό που θα ανταποκρίνεται στα σημερινά οικονομικά δεδομένα και πλάνο. Αν ο Ολυμπιακός εκτιμήσει την αξία μεταπώλησης του Γιαννιώτα στις 500 χιλιάδες ευρώ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αφού στη παρούσα φάση, το ποσό αυτό κρίνεται απαγορευτικό.

Η όποια υπέρβαση θα πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη τα όσα μπορεί να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας αλλά και την οικονομική παράμετρο. Οι συγκρίσεις με την αντίστοιχη περίπτωση του Ντε Βινσέτι και τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς για έναν παίκτη που επίσης δεν υπολόγιζε αγωνιστικά, επιβεβαιώνουν ότι η πρόθεση μας να ντύσουμε για τα καλά τον Γιαννιώτα στα γαλαζοκίτρινα ίσως να μην αρκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ