Οι Ουκρανοί… ξανάρχονται

Ο πρόεδρος της εταιρείας και οι συνεργάτες του έχουν ανοικτή γραμμή με τους ενδιαφερόμενους και όπως υπολογίζεται, στις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι ανάλογες εξελίξεις...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μπορεί το θέμα να μην «παίζει» στα ψηλά τις τελευταίες μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασε το deal ή ότι ατόνησε το ενδιαφέρον των Ουκρανών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του έχουν ανοικτή γραμμή με τους ενδιαφερόμενους και όπως υπολογίζεται, στις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι ανάλογες εξελίξεις.

Όπως λέγεται μάλιστα, στο όλο θέμα η κατάληξη θα είναι θετική για τους γαλαζοκίτρινους και θα εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της εταιρείας. Σε μια άλλη εξέλιξη, όσοι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων εξασφαλίσουν εισιτήρια διαρκείας, θα πάρουν και μπόνους δωράκια.

Συγκεκριμένα, όσοι αποκτήσουν season ticket για τη νέα σεζόν, θα πάρουν μαζί και συλλεκτικό μπρελόκ για τα 90χρονα της ομάδας, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας Gold-VIP-Boxes, θα δοθούν δώρο πέντε αναμνηστικές καρφίτσες ΑΠΟΕΛ.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ