aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ γνωστή παγίδα!

Η γνωστή παγίδα!

Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την Αστάνα αφού ένα λάθος αρκεί για βάλει την ομάδα σε μειονεκτική θέση σύμφωνα με το οπαδικό σάιτ «apoel.net»:

«Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μην πέσει στην ίδια παγίδα που του κόστισε πέρσι πολλά νομιζόμενος ότι η κλήρωση με την Αστάνα είναι καλή. Η ομάδα του Στοϊλόφ ήταν τοποθετημένη στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει. Και αυτό γιατί πρόκειται για την ίδια ομάδα που μας απέκλεισε πέρσι εκμεταλευόμενη τον εφησυχασμό αλλά και τις αγωνιστικές μας αδυναμίες.

Η Αστάνα θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα στο Καζακστάν, βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητα από τον αντίστοιχο της δικής μας ομάδας και οι απουσίες που θα έχει δεν πρέπει να μας ξεγελούν.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ η οποία πρέπει να είναι σε ψηλά στάνταρτ για να έρθει η νίκη. Όπως είδαμε και στους αγώνες με τη Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη ένα λάθος αρκεί για να μας βάλει σε μειονεκτική θέση.

Η Αστάνα σκιαγραφείται ως μια πολύ καλή ομάδα στο transition γεγονός που τις επιτρέπει να γίνεται απειλητική στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι ένα από τα πολλά που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Κρίστιανσεν αφού όλα συνηγορούν ότι θα είναι ο ΑΠΟΕΛ που θα κρατά μπάλα προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ