Η εξέλιξη εργασιών στο Γήπεδο Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ (pics)


Όπως η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενημερώθηκε χθες από τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ , η Διοίκηση έχει προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών για το γήπεδο που θα στεγάζει όλες τις αγωνιστικές ομάδες του ΑΠΟΕΛ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα βοηθήσει στην αγωνιστική και ποιοτική ανάπτυξη όλων των παιδιών που αγωνίζονται στην Ακαδημία ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε την χθεσινή αναφορά του Προέδρου για το συγκεκριμένο θέμα.

“Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση πριν από ένα χρόνο είχα αναφέρει ότι ένας από τους στόχους της διοίκησης είναι να αφήσει πίσω της έργα και εγκαταστάσεις που θα αποτελούν μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ με φυσικό γρασίδι. Ένα έργο που για εμάς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας και σαφώς την επένδυση με την μεγαλύτερη προοπτική. Αναφέρομαι σε Στάδιο προδιαγραφών UEFA Κατηγορίας 1, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 3 φάσεις. Η πρώτη φάση που ήδη πλησιάζει στην ολοκλήρωση της περιλαμβάνει γήπεδο διαστάσεων 100m X 60m όπου θα διεξάγονται οι προπονήσεις και τα παιχνίδια των αγωνιστικών ομάδων. Η δεύτερη και τρίτη φάση θα περιλαμβάνει την δημιουργία κερκίδων χωρητικότητας πέραν των 1000 θέσεων που αφορά σε φιλάθλους γηπεδούχου και φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και χώρο επισήμων. Θα περιλαμβάνει επίσης αποδυτήρια, φυσιοθεραπευτήρια, δωμάτια παγοθεραπείας, αίθουσα Doping Control και αίθουσα Διασκέψεων”.

Σήμερα το γραφείο Τύπου παρουσιάζει την τελική μορφή του σταδίου καθώς και φωτογραφίες σε ότι αφορά στην εξέλιξη των εργασιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ