aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ δεύτερη φορά του «Ζορό»…

Η δεύτερη φορά του «Ζορό»…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ούτε κι ίδιος, μάλλον, δεν θα πίστευε πως παίρνοντας οδηγίες από τον Γιώργο Δώνη για να περάσει ως αλλαγή στον αγώνα με τον Ερμή στο 63o λεπτό, αντικαθιστώντας τον Λορένζο Εμπεσίλιο, θα προλάβαινε να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό τρεις φορές (75′, 79′, 90’+2)! Δεν αντιλέγει κανείς ότι ήταν μια αναμέτρηση που στο τέλος οι άμυνες ήταν χαλαρές, αλλά αυτό δεν μετριάζει την επίδοση του Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον του Δώνη και ο «πόλεμος» του Ολυμπιακού

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, πάντως, δεν πέτυχε στην έως τώρα καριέρα του αρκετές φορές χατ τρικ. Για να καταλάβετε, μέχρι τον προχθεσινό αγώνα, μόλις μία φορά είχε καταφέρει να σκοράρει τρία τέρματα σε ένα παιχνίδι και, το πιθανότερο, θα το θυμάται πάρα πολύ καλά. Ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, όταν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης με τα χρώματα της Σουφανμπούρι είχε πετύχει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, στη νίκη με 4-1 επί της Νέιβι (44΄, 79΄, 89΄), γνωρίζοντας την αποθέωση.

Διαβάστε επίσης: Πολλαπλά τα οφέλη για τον ΑΠΟΕΛ

Εν πάση περιπτώσει, ο Ντελατόρε σκόραρε στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που αγωνίσθηκε στον ΑΠΟΕΛ (μετρά πέντε γκολ), δείχνοντας εν πολλοίς με το «καλημέρα» πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να βοηθήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του προς την ευόδωση των στόχων. Αν και στον αγώνα που είχε προηγηθεί της ρεβάνς του κυπέλλου, αυτόν με την Ομόνοια δηλαδή, δεν ήταν θετικός, προχθές πιστοποίησε ότι ξέρει πού θα κινηθεί, έχοντας την ικανότητα να τελειώνει ιδανικά φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Πήρε την μπάλα σπίτι… για δεύτερη φορά

Ο «Ζορό» του ΑΠΟΕΛ (πανηγυρίζει τα τέρματά του σχηματίζοντας το γράμμα «Ζ») είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα, να φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και ακολούθως να βιώσει τις συνθήκες του ποδοσφαίρου μας. Η τεχνική ηγεσία χειρίστηκε πολύ καλά την περίπτωσή του και ο Ντελατόρε άρχισε να βγάζει το… ψωμί του. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (25 ετών) και έχει όλο το μέλλον του μπροστά του για να εξελιχθεί και να προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ